„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Diennakts laikā notikušas vairākas nopietnas avārijas

pexels.com

31. jūlijā 18. novembra un Veselības ielas krustojumā notika automašīnas un skūtera sadursme.

Kā informē policija, automašīnas „Volkswagen” vadītājs (1997. dz. g.) nepalaida skūteri, kurš brauca pa galveno ceļu. Spēcīga trieciena rezultātā skutera vadītājs, 1976. g. dz. vīrietis, guva nopietnas traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Šajā pašā dienā pl. 12.35 notika avārija Daugavpils novada Naujenes pagastā. 1988. g. dz. vīrietis, kurš brauca ar automašīnu „Volkswagen”, netika galā ar vadību, nobrauca no braucamās daļas un apgāzās. Medicīniskā palīdzība autovadītājam tika sniegta uz vietas.

31. jūlijā Rēzeknes novada Ozolaines pagastā braukšanas laikā nokrita no velosipēda 1958. gadā dzimusi sieviete. Viņa nobrauca no ceļa grāvīt un guva traumu. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Traģiska kravas auto avārija

1. augusta rītā, pl. 7.43, uz šosejas A6 (Rīga—Daugavpils) notika kravas automašīnu frontālā sadursme, kuras rezultātā gāja bojā divi cilvēki.

Ceļu satiksmes negadījums notika Lejnieku ciemā (Krustpils novada Kūku pagasts).

Pēc iepriekšējām ziņām, kravas automašīna, cenšoties izvairīties no sadursmes ar vieglo auto, iebrauca pretējās kustības joslā, kur ietriecās pretimbraucošajā fūrē. Avārijā gāja bojā abu kravas auto vadītāji – 1955. un 1970. gadā dzimuši vīrieši. Transporta kustība trasē uz laiku tika apturēta.

Dega divas automašīnas

1. augustā pl. 1.58 policija reģistrēja informāciju par degošu automašīnu vienā no Jaunbūves pagalmiem. Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova informēja, ka uguns sabojājusi divas automašīnas – „Renault” un „Mercedes”, kuras atradās blakus. Acīmredzot, vispirms aizdegās viena mašīna, un uguns pārmetās no viena transportlīdzekļa un otru. Ierosināts kriminālprocess, notikuma detaļas tiek noskaidrotas.