„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+17.7 °C
daži mākoņi

Viesnīcu „Paparde” nojauks

Jonas blog

Pamesto viesnīcu „Paparde” Stropos nojauks, tam ir piešķirti līdzekļi pilsētas budžetā.

Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Rihards Eigims paziņoja, ka trīszvaigžņu viesnīcas nojaukšanai būs vajadzīgi 90 000 eiro. Ņemot vērā, ka pirms vairākiem gadiem ēka tika nopirkta, pašvaldības kopējie izdevumi par „Papardi” būs vairāk nekā 200 000 eiro.

Viesnīcu „Paparde” (Tērvetes ielā 17) atvēra uz ķīmiskās šķiedras rūpnīcas profilaktorija bāzes, kur pēc tam kādu laiku darbojās bērnu nometne „Dzeguzīte”. Viesnīcā bija konferenču zāle, restorāns, tenisa korti, fitnesa zāle, sauna ar baseinu un naktsklubs.

Tāds pat liktenis, iespējams, gaida arī atklāto baseinu Tērvetes ielā 29. Tagad pašvaldība gaida rezervuāra ekspertīzes rezultātus. Kā teica R. Eigims, tādā stāvoklī, kādā baseins ir pašlaik, pilsētai tas nav vajadzīgs. „Mums ir gana daudz slēgto baseinu. Taču, ja pilsētnieki ļoti vēlēsies, lai Daugavpilī būtu atklātais baseins, mēs ņemsim par pamatu Zarasu pieredzi,” viņš paziņoja.