„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+20.1 °C
daļēji mākoņains

Sācies Jauniešu mēnesis

jaunatne.daugavpils.lv

Jauniešu mēneša pirmajā sestdienā, 5. augustā, Dubrovina parkā notika vokālo grupu koncerts, kuru organizēja Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa. Pasākumā uzstājās vokālās studijas: "Pumpuriņi", "Stage On", "Wonderland" un "Latgales džeza klubs-studija". Neformālā gaisotnē jaunieši spēlēja galda spēles, kā arī vārdu spēles un atjautību veicinošas spēles. Šis bija pirmais pasākums Jauniešu mēneša ietvaros, bet ne pēdējais.

12. augustā pl. 18.00 Dubrovina parkā pasākumu atklās dejotāji no Lietuvas, Polijas un Latvijas, projekta Erasmus+ programmas "Just Dance!" ietvaros. Visi rokmūzikas mīļotāji, laipni gaidīti apmeklēt rok grupu koncertu. Pasākuma laikā savas vokālās un instrumentālās dotības demonstrēs pazīstami mūsu pilsētas rokeri no grupas "Down to Heaven", īsti panki no grupas "Hardweld", jaunas un perspektīvas rok grupas "Lust`n`Dust" un "Smoke & Breeze", talantīgais Rons Rokers, viesi no Krāslavas - grupa "Zvērāda".

16. augustā pl. 18.00 Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas ielā 45) notiks  "JNIC Novusa turnīrs". Šī pasākuma laikā varēs iepazīties ar centra biedrībām un piedāvātajām iespējām jauniešiem.

Jauniešu mēneša noslēgumā, 26. augustā, pl. 18.00 dīdžeji no projekta "The Young Motion" aicina visus jautri pavadīt laiku un padejot zem atklātas debess Dubrovina parkā. Programmā – diskotēka un konkursi no Daugavpils pilsētas Jauniešu domes, un protams, arī dāvanas.