„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Pašvaldības policijas darbinieks iesaistīts kontrabandā

freeimages.com

17. augustā uz aizdomu pamata par lielas cigarešu kontrabandas kravas pārvietošanu Valsts robežsardzes darbinieki aizturēja Daugavpils pašvaldības policijas pārstāvi. Šo informāciju apstiprināja pašvaldības policijas pienākumu izpildītājs Kaspars Ķikuts.

Policijas darbinieks, kurš nogādāts Rīgā, visdrīzāk, vairs neatrodas izmeklēšanas izolatorā, taču izmeklēšana tiek veikta saskaņā ar likumu. Šis cilvēks jau parakstījis vienošanos par savu darba pienākumu pildīšanas pārtraukšanu. Pagaidām sīkāka informācija (vārds, amats, notikuma apstākļi) netiek atklāta, -- „Latgales Laikam” paziņoja Kaspars Ķikuts.

„Tas ir ļoti nepatīkams gadījums, kurš met ēnu uz visu mūsu organizāciju. Taču pēc šī gadījuma nedrīkst vērtēt pašvaldības policijas darbību kopumā. Tas tik tiešām ir vienīgais šāds gadījums,” viņš teica.

Kaspars Ķikuts uzsver – ja kādam pilsētniekam ir aizdomas par pašvaldības policijas darbinieku pretlikumīgu rīcību, tas nekavējoties jāziņo vadībai.

Pašvaldības policijas diennakts tālrunis 65421500.