„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+7.5 °C
daļēji mākoņains

Agrākie vadītāji un jaunie pienākumu izpildītāji

pexels.com

Par neilgo laiku, ko Andrejs Elksniņš sabija pašvaldības priekšsēdētāja amatā, ir gan labas atsauksmes, gan pārmetumi. Nu jau bijušais pilsētas domes priekšsēdētājs visbiežāk tika kritizēts par kadru mainīšanu un viņa devīzi „Es nestrādāšu ar tiem, kam neuzticos”.

Lidostas direktore Līga Līce nolēma pamest amatu vēl pirms vēlēšanu rezultātu paziņošanas. Dažiem vadītājiem, piemēram Reinim Jokstam (Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes loceklis) tika izteikta neuzticība, kas viennozīmīgi novestu tie jaunām kadru maiņām. Tika apstiprināts domes priekšsēdētāja trešā vietnieka amats un izveidotas divas jaunas - Attīstības un Pilsētsaimniecības komiteja.

Varas maiņa ietekmēja Daugavpils domes preses dienesta darbu. Aizgāja projām Irina Hotuļeva (sabiedrisko attiecību padomniece) un Svetlana Gartovanova (Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas galvenā redaktore), tika izveidots Domes priekšsēdētāja birojs (Natālija Pavlova, Jekaterina Smirnova un Inna Laizāne). Jāatzīmē, ka neviens pašvaldības darbinieks netika atlaists saskaņā ar priekšsēdētāja rīkojumu – visi iesniedza atlūgumu. Svarīgi arī tas, ka nevienam no jaunajiem vadītājiem nav pastāvīga amata, viņi ir pienākumu izpildītāji (p. i.).

Kadru rotācijas tabula - 5. spetembra numurā.