„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.9 °C
daļēji mākoņains

Negadījumos cietuši vadītāji un pasažieri

freeimages.com

8. septembra rītā Ilūkstes novada Pilskalnes pagastā notika mikroautobusa Mercedes un smagās kravas automašīnas Volvo sadursme. Pēc sākotnējās informācijas, 1972. gadā dzimis mikroautobusa vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošo Volvo, kā rezultātā notika sadursme. Cieta pats mikroautobusa vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā.

9. septembrī ap pl. 16.00 Rēzeknē, Atbrīvošanas alejas un 18. novembra ielas krustojumā sadūrās automašīna Mazda, kuru vadīja 1995.gadā dzimusi sieviete, un mopēds, kuru vadīja 1943. gadā dzimis vīrietis. Traumas guva mopēdists. Policija skaidro negadījuma iemeslus un apstākļus.

10. septembrī ap pl. 16.40 Rēzeknes novada Nagļu pagastā avarēja automašīna Mitsubishi Pajero, kas nobrauca no ceļa grāvī. No notikuma vietas slimnīcā tika nogādāti trīs 1962. gadā dzimuši vīrieši. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidrots, kurš negadījuma brīdī atradās pie stūres.