„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+9.6 °C
skaidrs laiks

Aicina piedalīties nūjošanas nodarbībās Ludzā

freeimages.com

Projekta “Sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Ludzas novadā” ietvaros tiek organizētas nūjošanas nodarbības.

Nūjošana ir viena no visstraujāk popularitāti gūstošajām sporta aktivitātēm pasaulē, ar to var nodarboties jebkurš bez vecuma ierobežojumiem. Ejot ar nūjām, locītavām ir par 30% mazāka slodze, tāpēc nūjot var cilvēki pēc operācijām un gados vecāki cilvēki. Lai pareizi nūjotu, ir jāapgūst teorija un jāpavēro, kā to reāli darīt, tāpēc vislabāk nūjošanu apgūt grupā pieredzējuša speciālista vadībā.

Nodarbības noritēs instruktores Ilutas Kaupužas vadībā. Pirmā nodarbība jau 23. septembrī no plkst. 10:00 līdz 12:00, pulcēšanās Ludzas pilsētas parka estrādē.

Nūjošana nodarbību ietvaros oktobrī ir paredzēta arī lekcija “Kāju veselība”, kur tiks pieaicināts sertificēts speciālists – flebologs. Informācija par lekciju tiks paziņota oktobrī.

Nodarbībām ir jāģērbjas atbilstoši laika apstākļiem. Nodarbībās var izmantot savas nūjošanas nūjas. Nodarbību apmeklētāji tiks nodrošināti ar nūjām.

Dalība nūjošanas nodarbībām ir bez maksas. Papildus informācija - šeit.