„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.8 °C
skaidrs laiks

Uzņēmēji uzrunā potenciālos jauniešu stipendiātus

pexels.com

Līvānu novada uzņēmēji līdz 29. septembrim izsludināja jauniešu, kuri studē augstskolās, pieteikšanos stipendijām 2017./2018. mācību gadā.

Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ginta Kraukle pastāstīja, ka saskaņā ar stipendiju nolikumu pieteikties var tie pilna laika bakalaura studiju programmu studenti, kuriem vidējā atzīme ir virs 7 ballēm un kurš nav vecāks par 24 gadiem un ieguvis vidējo izglītību. Tāpat uzņēmēji ņems vērā, vai jaunietis ir vecāku apgādībā un vai vecāki ir deklarēti Līvānu novadā.

Pieteikumus pieņem pašvaldības kancelejas speciālisti. Komisija, kurā strādā pašvaldības un uzņēmējdarbības pārstāvji, pieņems lēmumu, ko apstiprinās Līvānu novada dome. Pēc tam stipendiāti noslēgs līgumus.

Stipendiju fonds Līvānu novadā darbojas jau 14 gadus, un studējošie novada jaunieši var pretendēt uz 700 - 3000 eiro lielām stipendijām, uzsvēra G. Kraukle.