„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.4 °C
apmācies

Notiks lauka taktiskais vingrinājums “Mazais Namejs 2017”

Latvijas

No 23. līdz 29. oktobrim Dagdas un Alūksnes apkārtnē notiks lauka taktiskais vingrinājums “”. Lauka taktisko vingrinājumu organizē Zemessardzes 3. Latgales brigāde, un tā mērķis ir trenēt bataljona kaujas grupas apakšvienību prasmes aizkavēšanas un aizsardzības operāciju veikšanā, paaugstinot brigādes vienību sagatavotības līmeni, kā arī pilnveidojot apakšvienību personālsastāva sadarbību un reaģēšanas spējas.

Lauka taktiskajā vingrinājumā “Mazais Namejs 2017” piedalīsies ap 1000 dalībnieku – zemessargi un karavīri no visiem Zemessardzes 3. Latgales brigādes bataljoniem, rezerves karavīri, Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes karavīri, kā arī zemessargi un karavīri no Lietuvas un Igaunijas.

Iedzīvotāju ievērībai!

Mācību laikā no 23. līdz 29. oktobrim notiks militārā transporta kolonnu pārvietošanās pa galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Alūksnes un Dagdas novada apkārtnē.

Nacionālie bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām, lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī lūdz ievērot satiksmes regulētāju norādījumus.