„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+10.8 °C
apmācies

Brīvprātīgie dosies uz bērnu namu "Priedīte"

Publicitātes foto

Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizē Brīvprātīgo nedēļu no 2. līdz 6. oktobrim. Pasākuma mērķis ir ieinteresēt jauniešus  veikt brīvprātīgo darbu, palīdzot rīkot pasākumus vai iesaistoties citās aktivitātēs. Uz Brīvprātīgo nedēļu pieteicas vairāk nekā 40 jaunieši. Nedēļas laikā Ikvienam būs iespēja uzzināt vairāk par brīvprātīgā darba iespējām Daugavpilī.

3. oktobrī Brīvprātīgo nedēļas ietvaros notika Daugavpils dzīvnieku patversmes apmeklējums. Brīvprātīgo komanda palīdzēja rūpēties par dzīvniekiem, kuri dzīvo patversmē.

Trešdien: 15:30, notiks Bērnu nama "Priedīte" apmeklējums (Turaidas ielā 36)

Brīvprātīgo komanda sagatavos jautras aktivitātes, rotaļas, spēles bērniem, un novadīs tas bērnu namā. Dalībnieki izpratis  brīvprātīga darba iespējas  izglītības jomā.

Ceturtdiena: 15:00, notiks Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālais centra apmeklējums (18. Novembra ielā 354A)

Brīvprātīgo komanda sagatavos izklaidējošas aktivitātes senioriem, un novadīs tas.  Dalībnieki izpratis  brīvprātīga darba iespējas  sociālajā jomā.