„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+16.8 °C
daļēji mākoņains

Ministra darba vizīte Rēzeknē

rezekneszinas.lv

Šodien ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V) darba vizītē apmeklēs Rēzekni, lai tiktos ar Latgales reģiona pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem, informē Ekonomikas ministrijas pārstāvji.

Vizīti Rēzeknē ministrs aizsāks tiekoties ar Latgales reģiona pašvaldību pārstāvjiem, lai pārrunātu pašvaldību aktuālos jautājumus, kā arī lai informētu par pieejamām valsts atbalsta iespējām un valdības dienaskārtības aktualitātēm.

Pēc tam Ašeradens atklās Ekonomikas ministrijas, "Attīstības finanšu institūcijas "Altum" ("Altum") un Latvijas Investīciju attīstības aģentūras rīkoto forumu "Valsts atbalsta biznesu".

Vizītes turpinājumā ministrs kopā ar "Altum" un Centrālās finanšu un līgumu aģentūras pārstāvjiem apmeklēs Rēzeknes uzņēmumus SIA "Nook Ltd" un "Leax Rēzekne", kur plānots pārrunāt uzņēmumu attīstības jautājumus un pieejamo valsts atbalstu.


Rezekneszinas.lv