„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+12.3 °C
apmācies

Jaunais atkritumu izvešanas operators – rindas un kavēšanās

Aleksandrs Rube

No 1. oktobra Daugavpilī sadzīves atkritumus izved uzņēmums AADSO, kurš pašlaik precizē darba grafiku dažādos pilsētas mikrorajonos. Lai gan beidzamajā mēnesī iesniegts liels skaits pieteikumu, rindas birojā diezin vai saruks līdz pat oktobra beigām.

Kā informēja Komunālās saimniecības pārvaldes (KSP) vadītājs Aivars Pudāns, pašlaik līgumi noslēgti ar 4300 klientiem no 7000 iespējamiem. Ažiotāža nemazinās, tāpēc katru dienu uzņēmuma birojā Slāvu ielā 6 tiek pieņemti iesniegumi no 200—300 cilvēkiem.

„Mēneša beigās mēs noskaidrosim tos, kuri nolēmuši neslēgt līgumu, un pārbaudīsim, kāpēc viņi šādi rīkojušies,” atzīmēja KSP vadītājs, „mums jārunā arī par to, lai par atkritumu izvešanu visi maksātu laikus, kā arī, lai privātmāju iedzīvotāji neizmantotu svešus, daudzstāvu namu konteinerus.”

Pašlaik AADSO darbā ir kavēšanās, bet uzņēmums sola drīzumā ievērojami palielināt atkritumu izvešanas biežumu dažādos pilsētas rajonos.

Uzņēmuma Abonentu daļa pieņems iedzīvotājus līdz 30. novembrim. Pieteikumus atkritumu izvešanai var iesniegt:

  • personīgi ierodoties AADSO Abonentu daļā, Slāvu ielā 6, Daugavpilī, un aizpildot pieteikuma anketu;       
  • aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to pa pastu, adrese: Slāvu iela 6, Daugavpils, LV – 5404;          
  • aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pasta adresi: aadso.ligumi@inbox.lv.

Ja rodas jautājumi, ar AADSO var sazināties, zvanot uz Abonentu daļas tālruņiem 65449033, 65449032, 29636728. Sīkāka informācija pieejama mājas lapā www.aadso.lv.