„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Maksims Bogdanovs pamet „Lokomotīvi”

Sergejs Kuznecovs

Nākamajā sezonā „Lokomotīves” sastāvā vairs nestartēs Maksims Bogdanovs -- viens no kluba līderiem turpmāk pārstāvēs Lodzas komandu. Toties ir skaidri zināms, ka no pieaugušajiem spīdvejistiem nākamajā sezonā Daugavpils komandā būs Jevgeņijs Kostigovs, kā arī juniori Oļegs Mihailovs,  Artjoms Trofimovs, Dāvis Kurmis, Daniils Kolodinskis un Elvis Avgucevičs. Pastāv iespēja, ka „Lokomotīvi” pārstāvēs Kjasts Puodžuks.

Nav īstas skaidrības ar Timo Lahti. Klubs viņam izteicies labu piedāvājumu, bet somu leģionārs, kurš Daugavpilī aizvadīja veiksmīgu sezonu, cer turpināt karjeru vienā no ekstra līgas klubiem.

Pagaidām vēl nav pilnībā skaidrs, kur M. Bogdanovs startēs Polijas čempionātā, bet jau zināms, ka spīdvejists parakstījis līgumu ar Zviedrijas „Elitserien” klubu no Vastervikas.

Kamēr klubi pārvilina spīdvejistus, T. Lahti sezonas noslēgumā piedalījās Vācijas izlases un pasaules izlases draudzības sacensībās. Pasaules izlase uzvarēja vāciešus ar rezultātu 42:48. Pasaules izlases sastāvā soms piecos braucienos izcīnīja sešus punktus.