„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+14.3 °C
apmācies

Balvu «Krāslavas Novada Gada Cilvēks 2017» saņems četri novada iedzīvotāji

kraslavasvestis.lv

Līdz 30. oktobrim Krāslavas novada pašvaldība pieņēma iedzīvotāju pieteikumus nominācijai „Krāslavas novada Gada cilvēks 2017”.

Nominācijā „Mūža ieguldījums” bija saņemti pieteikumi par astoņiem pretendentiem, savukārt nominācijā „Gada cilvēks” pašvaldība saņēma anketas par desmit pretendentiem.

Komisija, kuras sastāvā darbojās Aleksandrs Jevtušoks, sociālo un veselības attīstības lietu un plānošanas un infrastruktūras attīstības lietu komiteju loceklis, Viktors Moisejs, plānošanas un infrastruktūras attīstības lietu komitejas priekšsēdētājs, Jānis Tukāns, sociālo un veselības aizsardzības lietu komitejas priekšsēdētājs, Vitālijs Aišpurs, izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētājs, Gunārs Upenieks, finanšu komitejas priekšsēdētājs, kā arī Jānis Geiba, domes izpilddirektors, izskatīja iesniegtos pieteikumus un izvērtēja pretendentus.  

Par konkursa uzvarētāju nominācijā „Mūža ieguldījums” vienbalsīgi tika atzīta Māra Miglāne – bijusī Izvaltas un Ūdrīšu pagasta pārvaldes vadītāja. Nominācijā „Gada cilvēks” komisijas locekļi vienbalsīgi atbalstīja trīs pretendentus. Par uzvarētājiem ir atzīti: Svetlana Ļaksa-Timinska (Krāslavas novada Centrālās bibliotēkas Komplektēšanas un apstrādes nodaļas vadītāja), Anastasija Platace (Izvaltas Tautas nama vadītāja) un Anna Sprūģe (veterinārārste).

Nominācijas ieguvušās personas apbalvojuma saņemšanai tiks aicinātas uz Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītu svinīgo pasākumu, kas notiks 17. novembrī Krāslavas Kultūras namā.