„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+19.7 °C
apmācies

„Daugavpils” Lietuvā iekļūst astotniekā

freeimages.com

Futbola turnīrā „Ateitis Cup U14” Daugavpils komanda sešās spēlēs guva trīs uzvaras, divreiz cīnījās neizšķirti, piedzīvoja vienu zaudējumu un divdesmit klubu konkurencē ieguva astoto vietu.

Jurija Sokolova audzēkņi šajā sezonā Latvijas čempionātā izcīnīja trešo vietu. Lietuvā grupu turnīrā daugavpilieši sacentās ar vienaudžiem no Lietuvas, Baltkrievijas un Igaunijas. Pirmajā spēlē „Daugavpils” pārliecinoši uzvarēja komandu “Irbis” no Igaunijas (5:0), bet otrajā cīņā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts ar BATE no Baltkrievijas. Savukārt pirmās dienas pēdējā spēlē ar 3:0 tika pieveikta Igaunijas vienība “Maardu”. Grupu turnīra turpinājumā daugavpilieši ar 2:0 uzvarēja Viļņas “Ateitis”. „Daugavpils” apakšgrupā ieņēma otro pozīciju un turpināja cīņu par 5.-8. vietu.

Spraigā cīņā ar Tallinas “Harju” tika piedzīvots minimāls zaudējums ar 0:1, bet spēlē ar Maskavas “Rodina” pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2. Pēcspēles sitienu sērijā pārāki bija Krievijas futbolisti.

Turnīrā uzvarēja Panevēžas futbola akadēmijas audzēkņi, kuri finālā pārspēja Minsku. Bronzu ieguva Tallinas “Legion”, pieveicot BATE.