„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.2 °C
skaidrs laiks

Pieķēra ar narkotikām

freeimages.com

1. novembrī Ciblas novadā uz autoceļa Ludza-Kārsava VP Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki pārbaudīja kādu automašīnu un aizdomās par saistību ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti aizturēja divas personas. Kā informē policija, 1985. gadā dzimis vīrietis mēģinājis pārdot narkotiskas vielas kādam 1989. gadā dzimušam vīrietim. Par notikušo uzsākts Kriminālprocess,  nozīmētas ekspertīzes. Pie vīrieša tika izņemts ap 6 gramiem zaļganbrūnas augu valsts izcelsmes vielas (visdrīzāk marihuāna) un tikpat daudz vielas, kas izskatās pēc amfetamīna. Jāpiebilst, ka iespējamais narkotiku pārdevējs jau agrāk nonāca policijas redzeslokā, ir bijis tiesāts, bet pašlaik viņš ir apcietināts. Izmeklēšana turpinās.

Par minēto noziegumu vainīgajiem draud brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, ar vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.