„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.7 °C
skaidrs laiks

Palīdzi prasmīgajām rokām!

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā līdz 19. decembrim tiek rīkota tradicionāla Ziemassvētku labdarības akcija „Sniedzot prieka mirkli”, kurā aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji un organizācijas. Šogad aicinām ikvienu dāvāt prieka mirkli invalīdu ar kustību traucējumiem biedrības "Ilgas" radošajiem cilvēkiem, ziedojot rokdarbu materiālus.

Invalīdu ar kustību traucējumiem biedrība “Ilgas”, kuras paspārnē šobrīd ir 57 biedri, organizē invalīdiem dažādus pasākumus, ekskursijas, sacensības, aizstāv invalīdu intereses un tiesības dažādās instancēs.

Ikvienam no mums šajā pirmssvētku laikā ir lieliska iespēja sniegt prieka brīdi šiem talantīgajiem cilvēkiem, uzdāvinot materiālus radošajām darbnīcām. Noderēs viss: dažādi audumu atgriezumi, ādas atgriezumi, zvērādu gabaliņi, dažādi diegi, adatas, papīrs (kartona, zīmējamais, krāsainais, kreppapīrs), dažādas pērlītes, otiņas, PVA līme, līmes zīmuļi, krāsas (guaša, akrila, akvareļa, krītiņi), rāmīši, podiņi, podziņas un pogas, lentītes, bantītes, burciņas ar vākiem, šķīvīši(vēlams balti), salvetes, putuplasta gabaliņi (no iepakojumiem, pēc remonta).

Esiet atsaucīgi! Būsiet mīļi gaidīti ik dienas muzejā no otrdienas līdz sestdienai – no pl. 10.00 līdz 18.00, svētdien un pirmdien – no pl. 10.00 līdz 16.00.