„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+9.7 °C
apmācies

„LAVKA Plus” aicina uz tikšanos

8. decembrī zinātkāres centrā „ZINOO Daugavpils” notiks pēdējais „LAVKA” pasākums šajā gadā, kurš šoreiz tiek apzīmēts ar zīmi „+”. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka sarunās ar pasākuma viesiem iedvesma tiks meklēta tikai pozitīvajā pieredzē un pievienotajā vērtībā, ko sniedz darbs gan pašam, gan sabiedrībai.

Pl. 14.30 sāksies meistarklase „Radošums tavā pilsētā„, ko vadīs Margarita Lazarenkova no Baltkrievijas -- Creative Belarus dibinātāja un Balki project kuratore. (Balki project ir viena no pirmajām radošajām telpām Minskā, kurā tika attīstīti projekti un veicinātas diskusijas par kreatīvo ekonomiku, pilsētas attīstību un daudz ko citu). Priekšlaicīga pieteikšanās uz meistarklasi ir obligāta, jo vietu skaits ir ierobežots.

Savukārt pl. 17.30, kā jau ierasts, uzaicinātie viesi dalīsies savā pieredzē sarunās uz soliņa:

- Madara Ūlande (Rīga) - Latvijas sociālās uzņēmējdarbības asociācijas vadītāja;

- Jānis Kreilis (Rīga) - biedrības „Ar pasaules pieredzi Latvijā” vadītājs;

- LAVKA komanda (Daugavpils) - par radošo Daugavpili.

Pasākuma noslēgumā notiks apbalvošana. Kurš tiks apbalvots un par ko, lai pagaidām paliek noslēpumā.

Atgādinām, ka LAVKA ir sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts dažādām tēmām, par kurām neformālā gaisotnē aicinātie viesi dalās savā pieredzē.