„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Daugavpilieši zaudē punktus saspringtā spēlē

10. decembrī Daugavpils ledus hallē, kur Latvijas hokeja pirmās līgas spēlē sacentās „Daugavpils/LDz Cargo” un „Mārupe”, risinājās īsts trilleris. Daugavpilieši sākumā bija nonākuši iedzinēju lomā, pēc tam atguva divus vārtus un viņiem tikai mazliet pietrūka, lai izcīnītu uzvaru.

 Spēles sākums bija mierīgs, pat piesardzīgs, un līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem katrā komandā bija viens noraidījums. Septītajā minūtē pirmais bija precīzs „Mārupes” spēlētājs Rihards Dombrovskis pēc Sanda Mežaraupa piespēles – 0:1. Pēc divām minūtēm laukuma saimnieki atjaunoja līdzsvaru – vārtus guva Artūrs Kuzmenkovs, asistēja Toms Zeltiņš un Viktors Lobačovs, -- 1:1. Pirmās trešdaļas beigās komanda „Mārupe” izmantoja skaitlisko vairākumu, un Andrejs Maslovskis pēc Nikitas Zantmaņa piespēles izvirzīja viesus vadībā – 1:2.

Visu rakstu lasiet 12. decembra numurā.