„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Preiļos aizturēti noziedzīgas grupas dalībnieki

Mēneša laikā Valsts policija saņēma informāciju par bruņotas laupīšanas mēģinājumu, vairākām zādzībām un to mēģinājumiem Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novadā. Saistībā ar notikušo VP Preiļu iecirknī tika uzsākti vairāki Kriminālprocesi un aizturēti trīs iespējamie noziedzīgas grupas dalībnieki, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

VP Preiļu iecirknis laika posmā no šā gada novembra vidus līdz decembra sākumam ir saņēmis vairāku iedzīvotāju iesniegumus par to, ka nenoskaidrotas personas, iekļūstot viņu īpašumos, ir nozagušas dažādus elektroinstrumentus un citas sadzīves mantas. Tāpat tika saņemta informācija arī no dažādām tirdzniecības vietām par vairākiem zādzību mēģinājumiem un vienu bruņotas laupīšanas mēģinājumu. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, iespējamie vainīgie ir izdarījuši vairāk nekā 10 zādzības no garāžām un citām saimniecības ēkām, vairākas reizes mēģinājuši apzagt lauku veikalus, kā arī ir izdarījuši bruņotas laupīšanas mēģinājumu šī gada 24. novembrī kādā Vārkavas novada veikalā. Saistībā ar notikušo VP Preiļu iecirkņa kriminālpolicijas nodaļā tika ierosināti 13 kriminālprocesi un uzsākti apjomīgi ļaundaru meklēšanas pasākumi. 

Visu rakstu lasiet 15. decembra numurā.