„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+8.7 °C
daži mākoņi

Sākušies transporta mezgla un jaunās tramvaja līnijas būvdarbi

Daugavpilī sākusies divu vērienīgu objektu – transporta mezgla un jaunas tramvaja līnijas celtniecība.

No 14. decembra celtnieki strādā Malu un Smiltenes ielā. Sakarā ar būvdarbiem, tiks būtiski ierobežota autotransporta satiksme, kā arī mainīta sabiedriskā transporta kustība. Jau ir slēgtas divas autobusu pieturas – „Malu iela” un „Smiltenes iela”. 16. un 20.B maršruta autobusi kursēs pa 2.  Preču ielu, nebraucot gar pieturu „2. Preču iela”, kura atrodas 1. Pasažieru ielā. Savukārt 16. maršruta autobuss pēc pieturas „Dīķu iela” apgriezīsies un kustību turpinās pa 2. Preču ielu pilsētas centra virzienā. Šajā posmā būs uzstādīta ceļazīme, kas ierobežo vienlaidus transporta plūsmu.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Artūrs Džeriņš darbu uzsākšanu ziemas periodā skaidroja ar to, ka pašlaik ir piemērotākais laiks veidot urbumus pāļu iestrādāšanai. Pēc viņa teiktā, transporta mezgla būvdarbi turpināsies aptuveni 18 mēnešus, neskaitot tehnoloģiskos pārtraukumus.

Visu rakstu lasiet 15. decembra numurā.