„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+7.0 °C
daži mākoņi

Veikals “Sedumi” – profesionālis meža un dārza tehnikas tirdzniecībā

Jau kopš septembra Daugavpilī, Sporta ielā 6, ir atvērts meža un dārza tehnikas veikals “Sedumi”. Veikals ir specializēts profesionālas un kvalitatīvas STIHL un VIKING meža un dārza tehnikas, kā arī firmas FISKARS dārza instrumentu un virtuves piederumu tirdzniecībā.

Veikala “Sedumi” vadītājs Genadijs Boltrukevičs stāsta: “Mūsu veikalā ir ļoti plašs tehnikas un instrumentu klāsts, taču konsultanti neļaus pircējam apjukt izvēlē, jo uzklausīsim ikviena vēlmes un ieteiksim vislabāko un piemērotāko tehniku, turklāt, ja nepieciešams, apmācīsim, kā ar to strādāt un kā kopt. Savukārt, ja kāda konkrēti noskatītā modeļa veikalā nebūs, dīleri to piegādās jau nākamajā dienā.”

Firmas STIHL tehnikas sortimentā atradīsiet gan benzīna ķēdes, gan akumulatora ķēdes motorzāģus, kā arī motorizkaptis un krūmgriežus, dažādas tīrīšanas ierīces (augstspiediena mazgātājus, putekļu sūcējus u.c.), smidzināšanas un miglošanas ierīces, kā arī cita veida tehniku. Savukārt VIKING tehnikas sortimentu veido zāles pļāvēji, dārza traktori, iMow zāles pļaušanas roboti, aeratori, zaru smalcinātāji un kultivatori.

Firmas STIHL un VIKING saviem produktiem regulāri veido arī dažādus akciju piedāvājumus, piemēram, līdz šī gada beigām visai VIKING tehnikai ir samazinātas cenas. Savukārt pērkot VIKING T6 klases traktoru, dāvanā saņemsiet elektrisko zaru smalcinātāju GE 35 L. Tāpat šobrīd ir atlaides vairākiem STIHL krūmgriežiem un motorzāģiem.

Veikalā “Sedumi” var iegādāties firmas FISKARS dārza darba rīkus – zālāja un lapu grābekļus, kapļus, nezāļu izvilcējus, lāpstas un liekšķeres, dārza un zaru grieznes un citus instrumentus. Klāstā ietilpst dažāda lieluma un paredzētā lietojuma cirvji. Savukārt ikviena saimniece novērtēs FISKARS virtuves piederumu plašo klāstu un izcilo kvalitāti - tie ir vienkārši izmantojami, tīrāmi un glabājami. Firma FISKARS saviem produktiem nodrošina 25 gadu garantiju. Turklāt šobrīd veikalā “Sedumi” visām FISKARS precēm ir 20% atlaide!

Tirdzniecības vietas preču piedāvājumā ir arī darba apģērbi (cimdi, cepures, apavi, kombinezoni), kā arī individuālās aizsardzības līdzekļi (aizsargbrilles, sejas un dzirdes aizsargi u.c.). Veikalu “Sedumi” aicinām apmeklēt arī medniekus. Šeit varēsiet iegādāties kvalitatīvus pazīstama ASV zīmola GERBER nažus.

Veikals “Sedumi” piedāvā iegādāties tehniku arī līzingā. Līzingu varēsiet noformēt turpat veikalā, turklāt ir iespējams arī bezprocentu līzings!

Turpat veikalā “Sedumi” darbojas dārza un meža tehnikas serviss, kur strādā meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi. Meistars remontē visa veida pasaulē pazīstamu firmu dārza un mežizstrādes tehniku. Veicam arī STIHL un VIKING tehnikas remontu garantijas laikā un apkopi.

Veikals “Sedumi” Sporta iela 6, Daugavpils

Darba laiks:     pirmdien – piektdien no 8:30 līdz 18:00

                        sestdien no 8:30 līdz 15:00, svētdien – brīvdiena

Tālrunis uzziņām: 27773301

Sekojiet mums facebook.com/SedumiDaugavpils/