„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
-0.5 °C
skaidrs laiks

Arī Višķos dzimst mūzikas zvaigznes un top videoklipi

Agate Jermaļonoka

Dziedātājas karjera Latvijas vai vēl plašākā mērogā varētu šķist nereāls sapnis meitenei no Latgales, taču Agate Jermaļonoka uz to netiecas – galvenais ir dziedāt savam un ģimenes priekam. Tomēr sasniegumiem bagātas un populāras dziedātājas sajūtas iespējams tvert tepat Višķu pagastā -- tur decembra sākumā notika viņas iedziedātā skaņdarba ''The Way to the Abode of  Dreams'' (tulkojumā no angļu val. -- ceļš uz vietu, kur mīt sapņi) videoklipa prezentācija.

Videoklipā redzami Naujenes pagasta parka, smilšu karjera Daugavpilī, Višķu ezera krastu un Andrupenes purva takas skati. „Dziesma ir par to, ka bērns alkst vecāku uzmanības, bet vecākiem nav laika,” stāsta Agate,  „videoklipā esmu ne tikai es, bet arī maza meitenīte. Es esmu gan viņas mamma, gan sapņu tēls.” Viens no kuriozākajiem brīžiem filmēšanā gadījies pie Višķu ezera. „Agri no rīta atbraucu uz filmēšanu, bet skatos – ezera krastā neparasti daudz cilvēku, mašīnu,” jauniete atminās izbrīnu. Izrādījies, ka šajā dienā notika makšķernieku sacensības. Nācās mainīt filmēšanas vietu un uzmanīties, lai viņi neiekļūtu kadrā.

Visu rakstu lasiet 22. decembra numurā.