„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Pateicība Sochin karatē kluba audzēkņiem

daugavpils.lv

27. decembrī Daugavpils Domē uzņēma Daugavpils Sochin karatē kluba jauniešus un treneri Sergeju Ivaņko. Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims pateicās sportistiem par Daugavpils vārda spodrināšanu.

Rihards Eigims uzsvēra, ka gribētos, lai Daugavpils sportisti gūtu vairāk panākumu, bet Daugavpils karatē meistari priecē ļoti bieži. Rihards Eigims pasniedza sportistiem Daugavpils Domes Pateicības rakstus par augstajiem panākumiem dažāda līmeņa sacensībās.

Turpinājumā bija saruna par ikdienas vajadzībām. Karatē sportisti gribētu savu zāli, lai varētu trenēties divas reizes dienā. Rihards Eigims pastāstīja par pašvaldības plāniem šajā jomā. Ir iecerēts uzbūvēt sporta kompleksu cīņas sporta veidiem.  Nākamajā gadā šis jautājums tiks risināts. Sergejs Ivaņko atzinīgi vērtē  ieceri un izteica gandarījumu, ka pašvaldība par to ir sākusi domāt. Tikšanās noslēgumā Rihards Eigims izteica lielu pateicību par entuziasmu un darbu, ko ikdienā dara karatē sportisti.