„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Latgales ugunsdzēsēji glābēji saņēma deviņus izsaukumus

freeimages.com

Laika posmā no šī gada 28.decembra plkst. 6.30 līdz 29.decembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Vakar plkst. 15.20 VUGD saņēma izsaukumu uz Ilūkstes novada Eglaines pagastu, kur vienstavu dzīvojamā mājā dega vannas istaba 12m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās.

Plkst. 19.48 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Maltas pagastu, kur dega traktors 2m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 20.24.

Līdztekus vakar ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumu Rēzeknes novada Griškānu pagastā, kur dega atkritumi 5m2 platībā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 46 izsaukumus – 22 uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.