„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.9 °C
daži mākoņi

„Dzelzceļnieki” saņem atteikumu

freeimages.com

Latvijas futbola federācijas (LFF) valdes noslēguma sēdē 2017. gadā tika pieņemti lēmumi vairākos jautājumos, kuri saistīti ar nākamo sezonu.

Otrās līgas čempionei komandai „LDz Cargo/DFA” (Daugavpils) netika piešķirts LFF biedra statuss, tādējādi tā netiek pielaista dalībai Latvijas pirmās līgas čempionātā.

Pirmajā līgā drīkst startēt komandas tikai ar LFF-B licenci. „LDz Cargo/DFA” kopš 2017. gada aprīļa bija LFF biedra kandidāta statuss, un tas komandai tika saglabāts. Tādējādi „dzelzceļnieki” jaunajā sezonā varēs spēlēt tikai otrajā līgā un Latvijas kausa izcīņā.

Valde neizskatīja arī virslīgas paplašināšanas projektu (10 komandas pašreizējo 8 vietā). Taču LFF pilnībā neatsakās no šīs idejas, atzīmējot, ka pie projekta var atgriezties diskusiju līmenī, taču ne agrāk, kā pirms 2019. gada sezonas.