„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Lokāla konflikta laikā Daugavpilī pastrādāta slepkavība

freeimages.com

Valsts policija saņēma informāciju, ka Daugavpilī, Cietokšņa ielā sabiedriskā transporta pieturā ir sadurts vīrietis.

3.janvārī, Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem, ka Daugavpilī, Cietokšņa ielā sabiedriskā transporta pieturā  ir sadurts vīrietis. NMPD mediķi veica atdzīvināšanas pasākumus, bet glābt vīrieša dzīvību diemžēl neizdevās. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts - 1984.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm –  durtas brūces. Policija noskaidroja, ka starp diviem iespējams agrāk pazīstamiem vīriešiem notika lokāls konflikts, kura rezultātā viens no konfliktā iestaistītājiem vīriešiem ar nazi sadura otru vīrieti.

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta, par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu un uzsāktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības, kā arī tiek veikti meklēšanas pasākumi nolūkā aizturēt vainīgo personu.

Pēc Krimināllikuma 116.panta, par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību) – soda ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.