„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.1 °C
apmācies

„Latgales Laika” 2017. gada loterijas veiksminieki

Daugavpilietis Romāns Sergejevs // Jeļena Čursina

„Latgales Laika” loterijas „Lasi un laimē!” veiksminieki pastāstīja, kā tērēs laimestu.

Decembra nogalē kļuva zināmi „Latgales Laika” loterijas laimētāji – desmit lasītāji no Daugavpils, Ilūkstes, Ilūkstes novada, Preiļiem un Preiļu novada saņēma laimestu pirms Jaunā gada.

Visi laimētāji, tostarp arī daugavpilietis Aivars Rimicāns, plāno tērēt laimestu galvenokārt produktu iegādei svētku galdam un dāvanām. A. Rimicāns abonē avīzi jau piecus gadus un lasa visu pēc kārtas, taču priekšroku dod pozitīvām ziņām.

Ilūkstes novada iedzīvotāja Aloiza Valaine, kura „Latgales Laiku” lasa no pirmās līdz pēdējai lappusei jau 25 gadus, teica, ka par laimēto naudu nopirks dāvanas saviem mazbērniem. Savukārt daugavpilietis Romāns Sergejevs ir priecīgs, ka, izņemot interesantu informāciju, piemēram, par spīdveju, jo viņš ir liels šī sporta veida fans, avīze dod iespēju saviem lasītājiem izmēģināt laimi. R. Sergejevs savu laimestu plānoja iztērēt augļiem un dārzeņiem Jaungada cienastam.

Ilggadējā „Latgales Laika” lasītāja Aloiza Valaine