„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Par slepkavību aizdomās turētais vīrietis notverts Ogrē

istockphoto.com

Policijai izdevies aizturēt aizdomās par sevišķi smaga noziedzīga nodarījuma izdarīšanu Daugavpilī turamo 1985.gadā dzimušo vīrieti, informēja VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Vīrietis tika aizturēts Ogrē vakar vakarā, 4.janvārī, pateicoties Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes un pretterorisma vienības "Omega" sadarbības. Patlaban notiek aizturētās personas pratināšana.

Kā jau tika ziņots, 3.janvārī Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem, ka Daugavpilī, Cietokšņa ielā sabiedriskā transporta pieturā  ir sadurts vīrietis. NMPD mediķi veica atdzīvināšanas pasākumus, bet glābt vīrieša dzīvību diemžēl neizdevās. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts - 1984.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm –  durtas brūces. Policija noskaidroja, ka starp diviem iespējams agrāk pazīstamiem vīriešiem notika lokāls konflikts, kura rezultātā viens no konfliktā iesaistītājiem vīriešiem ar nazi sadura otru vīrieti.