„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 15. maijs
Trešdiena
Airita, Arita, Sofija, Taiga
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Svētdien visā valstī gaidāms sals

freeimages.com

Jaunais gads Latvijā sācies ar siltuma rekordiem, bet no 7. janvāra laiks kļūs ievērojami aukstāks, liecina lsm.lv prognozes.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informāciju, 1. janvāra siltuma rekords pārspēts daudzviet Latvijā, tostarp Rēzeknē un Daugavpilī.   Gaisa temperatūra naktī no pirmdienas uz otrdienu bija +5..+8 grādu robežās.

Visu darba nedēļu laiks Latvijā saglabāsies silts laiks, gaisa temperatūra gan dienās, gan naktīs pārsvarā +1..+6 grādu robežās.

Nedēļas otrajā pusē neliels lietus gaidāms bieži. Valdošie šonedēļ būs brāzmaini dienvidu puses vēji, bet svētdien Latviju šķērsos aukstā atmosfēras fronte, vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem, ziemeļiem un pie mums sāks ieplūst krietni aukstākas gaisa masas.

Svētdien jau visā valstī gaidāms sals, kas nākamās nedēļas sākumā pastiprināsies. Gaidāms, ka jau svētdien daudzviet būs izveidojusies neliela sniega kārta.