„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.8 °C
skaidrs laiks

Sabiedriskās organizācijas aicina pieteikties finansējumam

freeimages.com

Daugavpils sabiedriskās organizācijas līdz 1. februārim var iesniegt projektu pieteikumus un saņemt Daugavpils domes Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda līdzfinansējumu savu ideju īstenošanai līdz 75% no projekta kopējās summas.

Maksimālais līdzfinansējuma apjoms ir 1500 eiro un 3000 eiro, ja nepieciešams līdzfinansējums projektam, kura galveno daļu finansē cits fonds. Pasākumiem jānotiek Daugavpils teritorijā.

Viens no projektiem, kas īstenots ar fonda atbalstu, ir cietokšņa fotogrāfiju izstāde, kura skatāma pilsētas domes foajē. To organizēja tautas fotostudija „Ezerzeme F”, izsludinot fotomākslas cienītāju konkursu. Atsaucās 15 autori no Latvijas, Baltkrievijas un Ukrainas, kuri atsūtīja vairāk nekā 180 darbus. Izstādē skatītāju vērtējumam tiek piedāvātas 29 cietokšņa fotogrāfijas. Trīs konkursa uzvarētāji saņēma naudas balvas. Jāpiebilst, ka nākotnē plānots izdot fotoalbumu ar cietokšņa fotogrāfijām.

Pērn pašvaldības fonds piešķīra līdzfinansējumu 140 sabiedriskajām organizācijām, kopējā summa – vairāk nekā 88 000 eiro.

Sabiedrisko organizāciju projektu līdzfinansēšanas noteikumus un pieteikumu veidlapas var lejupielādēt šeit.