„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Krāslavā pateicās labākajiem sportistiem

Sņežana Petroviča sveic brīvās cīņas cīkstoni Karīnu Andžāni // Foto J. Roga

Pagājušā gada izskaņā Krāslavas sporta skolas 50 labākie sportisti un treneri pulcējās uz sumināšanas pasākumu, pastāstīja Krāslavas sporta skolas direktora vietniece Inese Umbraško. Sportisti saņēma pašvaldības balvas par sasniegumiem 2017. gadā valsts un starptautiskās sacensībās sešos sporta veidos.

Piemēram, Artūrs Šarkovičs ir Baltijas valstu un Latvijas čempions trīssoļlēkšanā un tāllēkšanā U18 vecuma grupā. Turklāt viņš ir uzstādījis jaunus Krāslavas sporta skolas rekordus -- tāllēkšanā 7,19 m, bet trīssoļlēkšanā -- 14,49 m. Jauneklis arī startēja Latvijas izlasē Eiropas olimpiskajā festivālā Ungārijā un sīvā stiprāko vieglatlētu konkurencē izcīnīja 9. vietu tāllēkšanā.

Tikmēr basketbolists Reinis Andžāns pērn Latvijas jaunatnes basketbola Nacionālās līgas Austrumu zonā bija godalgots gan ar zelta medaļu, gan ar rezultatīvākā spēlētāja balvu U19 grupā.

Brīvās cīņas laureātu pulkā tika sumināta Karīna Andžāne, kura uzvarējusi Latvijas meistarsacīkstēs jaunietēm un kadetiem.

Pilnu rakstu lasiet 9. janvāra numurā.