„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 14. maijs
Otrdiena
Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis
+9.7 °C
apmācies

„Daugavpils satiksme” atbalsta sociālo reklāmu

Egita Terēze Jonāne

Daugavpilī kursē tramvajs, kuru rotā Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas bērnu un pusaudžu psiholoģiskās palīdzības tālruņa 116111 reklāma. „Latgales Laika” lasītājs Valērijs telefonsarunā atzina, ka uzņēmums par to pelna uzslavu, tomēr, viņaprāt, šādu sociālo reklāmu jābūt vairāk, jo viņš, strādājot ārzemēs, ievērojis, ka valsts institūcijas vai pašvaldība ar sabiedriskā transporta reklāmām liek sabiedrībai aizdomāties par bērnu, sirmgalvju, invalīdu, dabas piesārņojuma un citām problēmām.

Kā teica a/s „Daugavpils satiksme” reklāmas aģenta pienākumu izpildītājs Juris Priedītis, uzņēmums atbalsta sociālās reklāmas, tāpēc jaunajā cenrādī ir paredzētas atlaides nekomerciālo jeb sociālo reklāmu izvietošanai uz tramvajiem un autobusiem. Reklāmu izgatavošanu, tāpat uzstādīšanu un demontēšanu nodrošina iestāde vai uzņēmums, kurš piesaka reklāmu, ar norunu, ka tas nesabojā transporta virsbūvi.