„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 15. maijs
Trešdiena
Airita, Arita, Sofija, Taiga
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Apspriež slēgtā skeitparka izveides ideju

Jaunatnes dome

11. janvārī, Izglītības un kultūras jautājumu komitejas ārkārtas sēdē, notika Daugavpils Jauniešu domes piedāvātā slēgtā skaitparka projekta prezentācija. Šīs organizācijas priekšsēdētājs Ņikita Aleksejevs atzīmēja, ka slēgts skeitparks pilsētas jauniešiem ir nepieciešams.

 Runa ir par nekustamā īpašuma izmantošanu Stacijas ielā 129, kas agrāk piederēja uzņēmumam „LatRosTrans”. Tas sastāv no angāra, garāžu kompleksa un noasfaltēta laukuma. Drīzumā šī teritorija pāries pašvaldības īpašumā, un deputātiem jau ir savs redzējums tā izmantošanai – 9000 kv. m lielo platību vēlas atdot sporta vajadzībām un jauniešu pasākumu rīkošanai.

Skaitparka plāns

„Mēs apspriedām šo ideju ar jauniešiem, un viņi to novērtēja pozitīvi,” prezentācijā teica Ņ. Aleksejevs, „turklāt mēs esam izsecinājuši, ka šī vieta varētu ieinteresēt ne tikai skeiterus, bet arī, piemēram, klinšu kāpējiem. Viņiem mēs vēlamies ierīkot „alpu sienu”.” 

Pilnu rakstu lasiet 16. janvāra numurā.