„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 15. maijs
Trešdiena
Airita, Arita, Sofija, Taiga
+8.3 °C
nedaudz mākoņains

Cerības tiek liktas uz jaunatni

Jana Macuka, Iveta Staltmane un Diāna Zdanovska dosies uz Briseli

Daugavpils novadā kļūst par tradīciju apbalvot aktīvus un patstāvīgus jauniešus. Pašvaldība apkopoja 2017. gada darba rezultātus un sumināja labākos – šis pasākums notika jau otro reizi.

Daugavpils novadā pasniedz jauniešiem balvas vairākās nominācijās. Šoreiz par „Gada jauniešiem” kļuva Igors Lisjonoks no Medumiem, Rūdolfs Lukaševičs no Višķiem un Irina Malčanova no Dubnas.

Nominācijā „Gada jaunatnes darbinieks” apbalvota Sintija Giptere (Līksna), Natālija Polovaja (Kalkūni) un Jānis Plešaunieks (Vabole).

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska atzīmēja, ka ir ļoti svarīgi strādāt ar novada jaunatni, palīdzēt viņiem un apbalvot par panākumiem, jo viņi ir novada un visas Latvijas nākotne. J. Jalinska apsveica jauniešus, kuri aktīvi piedalījušies brīvprātīgajā darbā, - Mareku Kupšānu (Līksna), Jāni Somu (Špoģi) un Lindu Podnieci (Vabole). Īsā laikā viņi brīvprātīgajā darbā jau nostrādājuši vairākus simtus stundu. Piemēram, J. Soms brīvajā laikā filmēja un montēja videorullīšus skolai, viņš jau sen aktīvi piedalās skolas un pagasta dzīvē. J. Soms šogad pabeigs 12. klasi un gatavojas stāties Latvijas Lauksaimniecības universitātē, bet pēc tam plāno atgriezties un strādāt Daugavpils novadā.

Pilnu rakstu lasiet 16. janvāra numurā