„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Pērn izdevies iekasēt vairāk nekā plānots

pexels.com

Nodokļu ieņēmumu daļa Daugavpils novada domes 2017. gada budžetā izpildīta ar pārpildi par 0,95%, sastādot 24,6 miljonus eiro. Vislielākais ieguldījums nodokļu izpildē ir bijis no iedzīvotāju ienākuma nodokļa, saņemti 226 tūkstoši eiro, kas ir vairāk nekā bija plānots, preses konferencē informēja Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne.

Savukārt par nekustamo īpašumu iekasēts nodoklis 110 000 eiro. Arī dabas resursu nodoklis līdz gada beigām izpildīts ar pārpildi, tie ir 59 000 eiro, kas ir vairāk nekā bija plānots. Izpildīti arī pašu plānotie ieņēmumi no īpašumu pārdošanas.

Izdevumi savukārt sasnieguši 25,8 miljonus eiro. Šajā sadaļā ietaupīti 779 tūkstoši eiro no pašvaldībā plānotajiem uzturēšanas līdzekļiem, taču pamatlīdzekļu ieguldījumu pozīcijās gan vērojama neliela neizpilde. Kā norādīja I. Timšāne, tas galvenokārt saistīts ar dažādu projektu īstenošanas termiņiem. Pabalstos un dažāda veidu sociālajās garantijās ieplānoto līdzekļu plāns izpildīts par 96,5%.