„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Pārtrūkst „Rēzeknes” uzvaru sērija

Publicitātes foto

 „Rēzeknes BJSS” florbolistu sešu spēļu uzvaru sērija, kas turpinājās no pagājušā gada novembra, pārtrūkusi. Latgaliešiem neizdevās pieveikt turnīra tabulas kaimiņus -- komandas „Aizkraukle/Koknese” florbolistus.

Latvijas otrās līgas čempionāta spēlē rēzekniešiem neveicās jau pirmajā periodā. Līdz 13. minūtei  „Rēzeknes BJSS” spēlētāji jau bija iedzinēju lomā ar rezultātu 0:5, un tikai septiņas sekundes līdz trešdaļas beigām izdevās gūt pirmos vārtus – 1:5. Turklāt pirmajās divdesmit minūtēs rēzeknieši bija izpildījuši vairāk metienu pa vārtiem (13:12).

Otrajā periodā metieni kļuva kvalitatīvāki – no 17 mēģinājumiem trīs sasniedza mērķi. Pretinieku sniegums bija pieticīgāks – 12 metieni un tikai vieni gūti vārti. Taču pirms pēdējās trešdaļas rēzeknieši joprojām bija iedzinējos – 4:6.

Trešajā periodā „Aizkraukle/Koknese” labi aizsargājās, neļāva pretiniekiem pārņemt iniciatīvu un uzvarēja ar rezultātu 10:5.

„Jēkabpils” zaudēja „Līgatnei” – 1:10. Prestiža vārtus Jēkabpils klubs guva tikai trešajā periodā, tobrīd zaudējot ar rezultātu 0:6. Jāpiebilst, ka abu komandu izpildīto metienu skaits bija līdzīgs visu spēles laiku. Sešdesmit spēles minūtēs „Jēkabpils” meta pa vārtiem 24 reizes, pretinieki – 29.

„Rēzeknes BJSS” zaudējusi piecās no 16 regulārā čempionāta spēlēm un ar 32 punktiem atrodas ceturtajā vietā otrās līgas Austrumu konferencē. „Aizkraukle/Koknese” ar 30 punktiem – vienu vietu zemāk. Savukārt „Jēkabpilij” ir 12 punkti un desmitā vieta.