„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

„Daugavpils” realizē vairākumu un uzvar

pexels.com

Latvijas hokeja pirmās līgas regulārajā čempionātā „Daugavpils” hokejisti izbraukumā 21. janvārī uzvarēja Rīgas klubu „Lido” – 7:3.

Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts – 2:2. Taču otrajā trešdaļā daugavpilieši izdevās pārņemt iniciatīvu un izvirzīties vadībā – 5:2. Pēdējā trešdaļā viesi neļāva laukuma saimniekiem lauzt spēles gaitu un brauca mājās ar trim izcīnītiem punktiem. Jāpiebilst, ka 4 no 7 vārtiem daugavpilieši guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Toms Zeltiņš guva 4 punktus (2+2). Viktoram Lobačovam -- 3 (0+3), Ivanam Kokinam – 2 (2+0), Jurim Štālam – 2 (1+1), Alanam Gumaram – 2 (0+2).

Krievijas augstākajā līgā (VHL) Ērika Ševčenko pārstāvētā komanda „Tsen Tou” uzvarēja Tjumeņas „Rubin” – 4:2. Aizsargs no Daugavpils bija laukumā vairāk nekā 16 minūtes (28 maiņas) un izdarīja rezultatīvu piespēli.

20. janvārī Ķīnas komanda piedzīvoja zaudējumu ar 0:3. Ē. Ševčenko spēlēja vairāk nekā 20 minūtes (29 maiņas).

Francijas „Ligue Magnus” Milūzas komanda 21. janvārī uzvarēja ar 5:2. Artūrs Ševčenko guva vārtus, kad komanda spēlēja vairākumā.