„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Vēl var pieteikt pretendentus „Gada sporta laureātam”

Publicitātes foto

16. februārī Daugavpils Latviešu kultūras centrā notiks ikgadējā apbalvošanas ceremonija „Gada sporta laureāts”, kuras laikā tiek sumināti un sveikti Daugavpils pilsētas labākie sportisti, treneri, sporta skolotāji, tiek atzīmēti cilvēki, kuri veltījuši dzīvi sportam un izzināts pilsētas populārākais sportists, kā arī iepriekšējā gada vērienīgākais sporta pasākums.

Šogad sportisti tiks apbalvoti 12 nominācijās: Gada sportists; Gada sporta komanda; Gada treneris; Gada labākais jaunais sportists; Labākais sporta seniors; Labākais sporta žurnālists/medijs; Gada sporta pasākums; Balva par mūža ieguldījumu Daugavpils sportā; Gada sporta skolotājs; Gada paraolimpiskais sportists; Gada populārākais sportists; Gada sadarbības partneris.

Pretendenti nominācijām var būt sportisti un viņu treneri, kuri 2017.gada laikā ar lieliskiem rezultātiem izcēlušies valsts un starptautiska mēroga sacensībās, kuri daudzu gadu garumā palīdzēja, popularizēja un attīstīja sportu pilsētā.

Pieteikt kandidātus nominācijām var reģistrētas sporta organizācijas līdz 31.janvārim, nosūtot pieteikuma anketu uz e-pastu sport@daugavpils.lv vai pa pastu uz adresi Kandavas iela 17A, Daugavpils, LV-5401.