„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Anastasija Grigorjeva iekļūst Indijas profesionālās līgas finālā

Sportacentrs.com

Indijā noslēgusies profesionālās līgas trešā regulārā sezona. Tas ir komercturnīrs, kurā piedalās sešas komandas no dažādām Indijas pilsētām. Komandu sastāvā ir pasaules čempionātu cīņā  čempioni un godalgoto vietu ieguvēji. Anastasija Grigorjeva, kura 2017. gadā pasaules meistarsacīkstēs izcīnīja bronzu, tika uzaicināta piedalīties čempionātā un kluba „NCR Punjab Royals” sastāvā uzvarēja regulārajā čempionātā.

A. Grigorjeva jau agrāk bija izteikusi vēlēšanos startēt Indijas čempionātā. Taču komandu dalībnieku atlase šim turnīram vienlaikus ir gan vienkārša, gan sarežģīta. Vajadzēja izcīnīt pasaules čempionātā godalgotu vietu vai uzrādīt stabili augstus rezultātus visu sezonu. Olimpiskajā gadā tika izskatītas olimpisko spēļu medaļnieku kandidatūras.

Augstais līmenis un lielā nauda sapulcināja Indijā labākos pasaules cīkstoņus. Grupu turnīra pēdējā cīņā Anastasija pieveica Sakši Maliku (Indija) – 10:2. S. Malika ir indiešu cīņas zvaigzne, 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu bronzas medaļniece, viņa izcīnījusi sudrabu Āzijas čempionātā un kļuvusi par 2017. gada Indijas čempioni.

Pusfinālā „NCR Punjab Royals” sacentās ar „Veer Marathas” un šoreiz izcīnīja pārliecinošāku uzvaru – 6:3. A. Grigorjeva savu cīņa uzvarēja, pieveicot indieti Ritu Maliku – 16:0.

Finālā „NCR Punjab Royals” tiksies ar pusfināla pāra „UP Dangal" un "Haryana Hammers" uzvarētāju.

Anastasijas Grigojevas cīņas

  • Sakši Malika (Indija, “Mumbai Maharathi”) – 10:2
  • Monia (Indija, “Delhi Sultans”) – 4:0
  • Sarita (Indija, “Haryana Hammers”) – 6:0
  • Geta Potanga (Indija, “UP Dangal” – 14:2

Pilnu rakstu lasiet 26. janvāra numurā.