„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

Sveica Līvānu novada labākos sportistus

Egita Terēze Jonāne

Līvānu novada pašvaldība rīkoja tradicionālo sportistu balli un sveica sportistus, kuriem  pagājušajā sezonā bija visvairāk balvu, pastāstīja pasākuma koordinatore Mārīte Vilcāne.

Ar nomināciju „Gada cilvēks sportā” godināta Vita Školina, kura šobrīd ir viena no spēcīgākajām Latvijas volejbolistēm un pludmales volejbolistēm, savukārt vīriešu basketbola klubs „Līvānu stikls” atzīts par labāko komandu, bet sēdvolejbola sportists Ivars Bikaunieks apbalvots ar balvu „Īpašais sportists”.  Notika iedzīvotāju balsojums, kur Līvenhofas skrējiens nosaukts par 2017. gada labāko pasākumu. Citās nominācijās sumināta Ormaņu ģimene (Sportiskākā ģimene), Josifs Kovči (Gada treneris), Ginta Valtere (Gada labākā sportiste) un Aleksis Belovs (Gada labākais jaunais sportists),   

Pateicoties Ilmāra Štolcera veiksmīgai dalībai Pasaules jaunatnes čempionātā 100 lauciņu dambretē (4. vieta), Līvānu vārds tika popularizēts ārpus Latvijas robežām. Par šo veikumu dambretists sumināts ar 100 eiro naudas balvu.

Veiksmīga sezona bija arī jaunajiem vieglatlētiem un kikboksa sportistiem, proti, Latvijas vicečempioniem Alisai Simonai-Salmiņai (2000 m kavēkļu skrējienā), Kerolainei Kašinskai un Igoram Isajevam (Starptautiskajā kikboksa čempionātā „Latvijas Open 2017”).    

Pilnu rakstu lasiet 2. februāra numurā.