„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.8 °C
apmācies

Sventē nodega dzīvojamā māja un kūts

pexels.com

4. februārī ap pl. 3.25 VUGD saņēma izsaukumu uz Daugavpils novada Sventes pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamā māja. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, dega zem viena jumta izbūvēta dzīvojamā māja un kūts ēka 450 kv. m. platībā. Pl. 12.20 šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku izdevās likvidēt.

2. februārī pl. 20.48 VUGD saņēma izsaukumu uz Daugavpils novada Nīcgales pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, un no avarējušās kravas automašīnas noplūda dīzeļdegviela. Ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā novērsa noplūdi un, izmantojot absorbentu, savāca aptuveni 200 litrus zemē noplūdušās degvielas. Pl. 23.25 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

3. februārī pl. 8.55 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Dārzu ielu Rēzeknē, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums un viens cilvēks atradās iespiests automašīnā. Ierodoties notikuma vietā, ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja automašīnā iespiesto cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.