„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Jaunieši gatavojas sezonai

freeimages.com

Futbola turnīrā „Minskas kauss” piedalījās BFC „Daugavpils” U12 un U11 komanda. Jaunie futbolisti izcīnīja ceturto un piekto vietu.

Abas komandas pārvarēja grupu turnīru un iekļuva izslēgšanas spēlēs. 2006. gadā dzimušie spēlētāji (treneris Dmitrijs Bogdanovs) grupā piekāpās komandai „Šiņņik” (Jaroslavļa) – 1:2, pēc tam sagrāva Maskavas „Devjatku” – 6:0, uzvarēja Minskas komandu „Smena”, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

2007. gadā dzimušie futbolisti (treneri Jevgeņijs Maksimčuks un Jānis Bovins) sāka ar uzvaru, pieveicot FS „Minska” – 1:0, pēc tam tika piedzīvots zaudējums spēlē ar Harkovas „Arsenal” – 0:1. Taču izšķirošajā cīņā daugavpilieši pieveica Rīgas „Daugavu” – 8:0, un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Diemžēl „Daugavpils U11” ar 0:2 zaudēja Borisovas futbolistiem, savukārt „Daugavpils U12” pieveica „Volgu” (Krievija) – 5:1. Tiesa, pusfinālā zaudējums „Minskai” – 0:3, bet spēlē par bronzu tikai pēcspēles 11 m sitienu sērijā daugavpilieši piekāpās komandai „Šiņņik”.

Rīgā notika Ziemas kausa izcīņa U14 grupā. Daugavpilieši pirmajā spēlē uzvarēja „Supernovu” – 1:0, pēc tam sekoja neizšķirts ar „Skonto” – 1:1. Otrajā dienā tika pieveikta RFS – 1:0, taču izšķirošajā spēlē daugavpilieši zaudēja „Liepājai” – 0:1, tādējādi izcīnot bronzas godalgas.