„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Policija operatīvi atrada skolēnus

freeimages.com

8. februārī pēc pl. 17.00 Daugavpils pašvaldības policijas dežūrdaļa saņēma informāciju, ka divi bērni, dzimuši 2008. un 2009. gadā, nav atgriezušies mājās no skolas, lai gan pēc stundām bērni tikuši pavadīti un iesēdināti autobusā, kurš devās viņu māju virzienā.

Informācija nekavējoties tika nodota visām pašvaldības policijas patruļgrupām, kā arī informēta Valsts policija. Pašvaldības policisti uzreiz uzsāka bērnu meklēšanu, tikās ar bērnu vecākiem, izglītības iestādes pedagogiem, ievāca papildu informāciju, cikos un kur bērni tika iesēdināti autobusā. Policija noskaidroja konkrēto autobusu, ar kuru bērni bija devušies, sazinājās ar tā vadītāju un konduktoru. Apsekojot tā mikrorajona teritoriju, kurā dzīvo bērni, pašvaldības policisti pamanīja, ka pieturā no autobusa izkāpj aprakstam atbilstošie bērni. Nepilngadīgie tika nogādāti mājās un nodoti vecākiem.

Daugavpils pilsētas pašvaldības policija izsaka pateicību visiem, kas iesaistījās un aktīvi sniedza atbalstu bērnu meklēšanā. Nepilnas stundas laikā bērni tika atrasti un nodoti vecākiem.