„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

„Daugavpils” cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs

Sergejs Kuznecovs

Latvijas hokeja pirmās līgas čempionātā „Daugavpils” hokejisti izcīnījuši piekto uzvaru pēc kārtas, 11. februārī pieveicot „Liepāju” – 6:2.

2018. gadu daugavpilieši iesāka ar zaudējumu komandai „Rīga 2001”, bet pēc tam gan mājās, gan izbraukumā spēlēja bez zaudējumiem, vācot punktus, pateicoties uzvarām pamatlaikā.

„Daugavpils” cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, kurās sacenšas pirmās četras komandas. Pagaidām gan daugavpilieši atrodas ārpus „play-off” zonas.

Daugavpils hokejisti cenšas atgūt to, kas tika zaudēts sezonas pirmajā pusē, kura bija neveiksmīga.  Astoņās spēlēs no oktobra līdz decembrim tika piedzīvoti pieci zaudējumi.

Tuvojoties sezonas finišam, komandu pastiprināja vairāki spēlētāji – Štāls, Zeltiņš, Lobačovs, kuri „nosaka toni” laukumā. Vārtus sargā Rīgas hokeja audzēknis Nils Grīnfogels. Savukārt treneru štābu atkal vada Jurijs Agureikins.

2016. gadā „Daugavpils” hokejisti kļuva par čempioniem, 2017. gadā izcīnīja bronzu, taču uzvarēja regulārajā turnīrā. Tagad komanda ir noskaņojusies atkārtot pirms diviem gadiem gūto panākumu.

Atlikuši vien pāris soļi – divas regulārā čempionāta spēles ar galvenajiem konkurentiem cīņā par ceturto pozīciju – „Venta 2002” hokejistiem. 18. februārī komandas sacentīsies Ventspilī, bet 25. februārī pl. 16.00 tiksies Daugavpilī. Jāpiebilst, ka „Venta 2002” ir pašreizējā līgas čempione.

Pilnu rakstu lasiet 16. februāra numurā.