„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+16.0 °C
skaidrs laiks

Viens solis līdz izslēgšanas spēlēm

Sergejs Kuznecovs

„Daugavpils/LDz Cargo” hokejisti spēruši vēl vienu soli, lai martā turpinātu Latvijas hokeja pirmās līgas  čempionātu. Pateicoties uzvarai spēlē ar „Ventu 2002”, daugavpilieši iekļuva izslēgšanas spēļu zonā, taču atslābināties vēl ir pāragri.

Iespēju cīnīties par medaļām jau garantējusi komanda „Rīga 2001” – 38 punkti un „Mārupe” – 33 punkti. Savukārt „Daugavpils” 18. februārī savā laukuma sagrāva „Ventu 2002” – 9:1 un saglabā izredzes tikt „play-off”, bet, lai piedalītos pusfinālā, jāuzvar  25. februāra spēlē ar „Ventu 2002” Ventspilī.

Daugavpilieši uzvarējuši četrās spēlēs pēc kārtas. Tagad jāsper vēl viens solis. Pašlaik „Daugavpils/LDz Cargo” ir 27 punkti (15 spēles). Izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs ir vēl divām komandām – „Lido” – 26 (13 spēles) un „Venta 2002” – 25 (14 spēles). Taču Ventspils klubam pirms tikšanās ar „Daugavpili” jāspēlē ar „Lido”.

Nav jādomā, kā nospēlēs pretinieki un kādā situācijā tie būs, viss atkarīgs no pašiem, tāpēc jādomā par sevi, uzskata „Daugavpils/LDz Cargo” treneris Jurijs Agureikins: „Šodien guvām pārliecinošu uzvaru. Kāda būs situācija Ventspilī, redzēsim. Saskaņā ar nolikum, fārmklubam ir tiesības uzaicināt virslīgas spēlētājus, un mēs izmantojām. „Daugavpils/LDz Cargo” ir „Kurbada” fārmklubs, bet 25. februārī viņiem, iespējams, būs izslēgšanas spēle virslīgā, tāpēc, varbūt, uz Ventspili brauksim ar citu sastāvu.”

Tagad atliek vien gaidīt 25. februāri. Pēc spēles šajā dienā kļūs zināms, vai „Daugavpils/LDz Cargo” turpinās sezonu.

Pilnu rakstu lasiet 20. februāra numurā.