„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+21.1 °C
apmācies

Preiļu novadā notiks čempionāts zemledus makšķerēšanā

pexels.com

Lai noskaidrotu Preiļu novada čempionāta labākos un veiksmīgākos makšķerniekus, 4. martā plānots pulcēties pie Feimankas upītes blakus „Ozolkrastu” mājām.

Pasākuma organizators Leonīds Valdonis norāda, ka par ledus biezumu marta sākumā nebūs jāuztraucas, jo noskatītā sacensību vieta jau pērn apliecināja savu „dzīvotspēju”. Sacensībās varēs piedalīties komandas triju dalībnieku sastāvā, taču drīkst startēt arī individuāli. Visiem dalībniekiem jābūt derīgai makšķernieka kartei, līdzi jāņem divi karodziņi, ar ko atzīmēt savus āliņģus, uz karodziņa jābūt komandas nosaukumam, vārdam un uzvārdam. Uzvarēs tas dalībnieks un tā komanda, kuriem būs lielākais nozvejoto zivju svars.

Sacensības sāksies pl. 9.00, sīkāku informācija par sacensību norisi var uzzināt, vēršoties pie Preiļu novada sporta organizatora L. Valdoņa (tālrunis 29556446) vai Lidijas Ceriņas (tālrunis 29609440).