„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.0 °C
apmācies

Robežsardzes koledžā aizvadīts 33. izlaidums

Piektdien, 23. februārī Valsts robežsardzes koledžā (VRK) tika organizēts VRK Profesionālās izglītības dienesta kadetu (VRK Prof.ID), kuri gada laikā apguva  profesionālās tālākizglītības programmu „Robežapsardze”, 33. izlaidums.

Pasākumu atklāja VRK direktors pulkvedis Mariks Petrušins. 35 absolventiem tika piešķirta Valsts robežsardzes inspektora kvalifikācija un svinīgi pasniegti speciālās dienesta pakāpes „kaprālis” uzpleči. Par izrādīto centību mācību programmas apguvē un uzrādītām augstām sekmēm apbalvoti VRK Prof.ID Otrās mācību rotas kadeti – Viktorija Jegorova,  Laine Lazorenko un Ilga Soika, bet Agita Gutāne apbalvota par izrādīto iniciatīvu un centību, uzrādītajām sekmēm un aktīvo līdzdalību VRK sabiedriskajos pasākumos.

Sakarā ar augstiem rezultātiem kvalifikācijas eksāmenā piešķirts apbalvojums „Valsts robežsardzes koledžas Pateicība”  Ilgai Soikai, Evitai Savickai, Jolantai Pivovarovai un Jevgenijam Geižinam.

Absolventus apsveica Valsts robežsardzes koledžas vadība, Valsts robežsardzes teritoriālo pārvalžu pārstāvji, radi un draugi. Izlaiduma noslēgumā VRK absolventi klātesošos uzrunāja ar pateicības vārdiem. Pasākuma laikā uzstājās Valsts robežsardzes koris. VRK absolventi turpinās dienestu Valsts robežsardzes Viļakas, Ludzas, Daugavpils, Rīgas un Aviācijas pārvaldēs.