„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+18.5 °C
apmācies

Laiks dzejot!

Publicitātes foto

Daugavpils domes Kultūras pārvalde aicina pilsētas un novada dzejniekus  piedalīties jauna krājuma „Dzejas dienas 2018” veidošanā. Šis būs jau 28. krājums un tam jākļūst īpašam, jo iznāks Latvijas 100. jubilejas gadā.

Dzejas krājuma izdošana ik rudeni, gaidot Jāņa Raiņa dzimšanas dienu un Dzejas dienas, jau sen kļuvusi par labu tradīciju. Galvenais nosacījums dzejniekiem – dzejoļi nedrīkst būt publicēti agrāk, katrs autors var sūtīt ne vairāk kā desmit savus dzejoļus. Tie var būt jebkurā no valodām, kurās runā Daugavpilī un apkaimē.

Līdz 2018. gada 1. jūnijam uz e-pasta adresi vita.vilevko@daugavpils.lv vienā failā var atsūtīt dzeju un informāciju par sevi (vārds, uzvārds, vecums, nodarbošanās un kontaktinformācija). Kultūras pārvaldes pārstāvji lūdz sūtīt „Word” formāta failu un tā nosaukumā ierakstīt savu vārdu un uzvārdu.