„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 7. maijs
Otrdiena
Enriko, Henriete, Henrijs, Jete
+10.0 °C
daži mākoņi

Krāslaviešiem ir iespēja īstenot savas idejas

pexels.com

Krāslavas novada dome aicina novada iedzīvotājus līdz šī gada 6. aprīlim iesniegt projektu pieteikumus tradicionālajam projektu konkursam „Iedzīvotāji veido savu vidi”, saņemot līdz 600 eiro lielu pašvaldības budžeta finansējumu savām idejām, raksta „Krāslavas Vēstis”.

Projektu konkurss tiek rīkots jau desmito gadu un, kā ierasts, tā aktivitātes var tikt plānotas vides labiekārtošanai, piemēram, rotaļu un sporta laukumu atjaunošanai un ierīkošanai, pagalmu, baznīcu, kapu un citu publisku teritoriju labiekārtošanai u.tml. Īstenot projektus plānots no šī gada jūnija līdz septembra beigām.

Ja projektu būs ļoti daudz un tie būs līdzīgi, priekšroka tiks dota projektiem, kas

veltīti Latvijas simtgadei, nav saņēmuši finansējumu 2009.--2017. gadu konkursos,   piesaista papildus līdzfinansējumu vai kuru rezultāti ir pieejami plašākai publikai.

Konkursa nolikums, projekta pieteikuma forma un detalizēti ieteikumi tās aizpildīšanai pieejami pašvaldības tīmekļvietnēs www.kraslava.lv un www.kraslavasvestis.lv. Papildus informāciju var saņemt Krāslavas novada domes Attīstības nodaļā.

Projektus iesniedzēji aicināti ne tikai aprakstīt savu ideju, bet arī pievienot skices, plānus, fotogrāfijas un citus materiālus, kas būs pluss, izvērtējot projekta ieceri.